top of page

Bente Aasebø fra Oslo slo til og kjøpte treromsleilighet i Grooshaven. - En «no-brainer», ikke minst når du ser beliggenheten, mener hun.

- Jeg hadde et par runder i hodet for skams skyld der jeg gikk gjennom kostnadene ved å kjøpe denne perlen av en leilighet, og så var jeg klar for å signere, sier Bente Aasebø.

Hun viser oss rundt i sin 67 kvadratmeter store treromsleilighet i Grooshaven. Leilighetene i hennes kategori er totalrenovert med smakfullt kjøkken og smarte løsninger som innfellbar dobbeltseng, og to romslige balkonger med utsikt rett mot vakre Groos.


- Hvordan kan dette bli feil, tenkte jeg. – I hovedstaden får du ikke et kott en gang til denne prisen, sier Bente, som har hus på Toppåsen i Oslo, og vet ett og annet om stive boligpriser.

- Dette er ikke bare overkommelig, det er ren fornuft å investere her. Disse leilighetene kommer til å stige i pris, så jeg ville slått til nå, sier den tidligere opplagssjefen i landets største avis med ettertrykk.

Bente har nemlig en lang lederkarriere bak seg som toppleder, og foretok noen kvalitetsvalg for sitt nye liv for et par år siden. Hun ønsket seg bedre tid, og så seg om etter en leilighet på Sørlandet hun kunne pendle til.

- Jeg snudde livet 180 grader. Startet opp egen klinikk, og valgte meg Sørlandet som bosted nummer to. Her ville jeg tilbringe mer tid, og har valgt meg arbeidssted i Arendal. Og tror du ikke jeg til og med fant kjærligheten her.

Kjæresten bor et konglekast unna Bentes nye, flotte leilighet. Ting kunne ikke vært bedre.

- Nå kan vi gå turer sammen, spasere til byen, nyte kaffe på balkongen på morgenen. Og du knekker virkelig ikke nakken økonomisk på dette. Jeg må nesten bare gjenta det, for dette er en perle.

Nærmere Grimstads flotteste turområder et minutt unna strandliv, båthavn og total avslapning går det nok ikke an å komme.Kjæresten bor et konglekast unna Bentes nye, flotte leilighet. Ting kunne ikke vært bedre.

- Nå kan vi gå turer sammen, spasere til byen, nyte kaffe på balkongen på morgenen. Og du knekker virkelig ikke nakken økonomisk på dette. Jeg må nesten bare gjenta det, for dette er en perle.


Nærmere Grimstads flotteste turområder et minutt unna strandliv, båthavn og total avslapning går det nok ikke an å komme.

bottom of page