top of page

Personvernerklæring Grooshaven.no

Når du besøker våre nettsteder og bruker våre digitale produkter (f.eks. apper, facebook og websider), vil vi at du skal vite at Grooshaven tar personvern alvorlig. 

 
Vi har utarbeidet denne personvernerklæringen for å orientere om hvordan vi samler inn og bruker informasjon fra de som bruker våre digitale produkter og nettsteder. 

​​

Innsamling av data
Når du bruker vårt nettsted eller våre digitale produkter, samler vi inn data som deretter lagres og behandles av oss. Ditt besøk på våre nettsider blir loggført. Følgende informasjon blir i første rekke registrert: din IP-adresse, dato og klokkeslett, nettlesertype og operativsystem samt hvilke sider du så på. I utgangspunktet er det ikke mulig å knytte dette til enkeltpersoner, og det er heller ikke vår hensikt. 

Bruk av data
Personopplysninger som du gir oss (som ditt navn og din adresse eller e-postadresse når du bestiller på e-post), brukes utelukkende til korrespondanse med deg, og behandles bare til det formålet som du ga oss opplysningen for. Vi vil eventuelt gi dine betalingsopplysninger videre til den relevante finansinstitusjonen for håndtering av betalinger. Vi vil ellers ikke gi dine personopplysninger videre til tredjepart, unntatt hvis vi er rettslig forpliktet til det eller du har gitt ditt samtykke. 

Noe av statistikken blir brukt til å spore bruken av nettsteder og digitale produkter slik at vi kan gjøre forbedringer og skape bedre forståelse for dem. Opplysningene kan videre bli analysert ved hjelp av analyseprogram, f.eks. Google Analytics. Vi sporer ikke enkeltpersoner basert på statistikken. 

Vi retter ikke meldinger til noen spesifikk bruker med mindre vi blir bedt om det, for eksempel når det gjelder brukerstøtte.

Lagring av data
Personlige opplysninger gitt til oss lagres bare så lenge som nødvendig for å oppfylle det formålet som vi fikk opplysningene til. Enkelte opplysninger må eventuelt lagres i inntil ti år dersom handels- eller skattelovgivningen krever det. 

Vi tar alle forholdsregler vi kan for å sikre at all informasjon vi samler inn, lagres på en meget trygg måte. Grooshaven er imidlertid ikke ansvarlig for eventuell avsløring av opplysninger.

Informasjonskapsler og lenker
Bruk av våre nettsteder og digitale produkter medfører bruk av informasjonskapsler. En informasjonskapsel ("cookie") er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din og som inneholder informasjon.

Informasjonskapsler benyttes kun av tekniske årsaker, for å gjøre nettstedet og de digitale produktene bedre for deg som bruker. Du kan få nærmere informasjon om ulike typer informasjonskapsler og hvilke vi bruker om du kontakter oss på post@groos.no. De fleste nettlesere tillater automatisk informasjonskapsler. Det kan du endre hvis du vil. Se i nettleserens hjelpesider hvordan du gjør det.

Vårt nettsted kan inneholde lenker til andre digitale produkter. Grooshaven er ikke ansvarlig for disse digitale produktene. 

Hvis du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med oss på post@groos.no

bottom of page